Kontakt os på 

23 63 91 63

Udskiftning af vinduer og døre tilbydes

Udskiftning af vinduer og døre gør en forskel - ikke kun æstetisk, men også på varmeregningen og indeklimaet. Dette gælder ligeledes store butiksglasfacader, hvor man gerne skal tiltrække kunder, og i endnu større grad skal sikre sig en bæredygtig varmeregning og et godt indeklima.

VI KAN RENOVERE DINE GAMLE DØRE OG VINDUER

​Alternativet til udskiftning af vinduer og døre - herunder nye glaspartier - er en renovering af de gamle. Der er forskellige forhold, der gør sig gældende, når det skal vurderes, hvad der bedst kan betale sig, og hvad der fører til det bedste resultat. Det kan eksempelvis være vanskeligt at finde nye døre og vinduer til ældre huse, da man dermed skal finde produkter, der ligner den oprindelige stil.

Hos​ Løvenskjold​ kan vi tilbyde forskellige renoveringer på vores eget værksted ved Odense. Her kan vi skille det hele ad, rense og behandle træet, samt påsætte energivenlige glas og nye beslag, hvorefter vi monterer de nyrenoverede døre og vinduer i dit hjem eller i din virksomhed.​

KONTAKT OS OG FÅ ET TILBUD PÅ UDSKIFTNING AF VINDUER

Der er mange overvejelser, man skal gøre sig, når man skal have udskiftning af vinduer og døre i sit hjem eller i sin virksomhed - særligt når det kommer til vedligeholdelsen af dem. Derfor vælger de fleste af vores kunder at få helt nye døre og vinduer, da de stort set er vedligeholdelsesfrie. I den forbindelse benytter vi ikke faste leverandører, men vi kan naturligvis anbefale og vejlede dig ud fra vores erfaring, når det kommer til dine ønsker, dit behov og dit budget.

Kontakt os ​gerne hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en renovering eller udskiftning af vinduer og døre i for eksempel Korup eller Tarup samt andre steder i Odense og omegn. Skriv til vores e-mail på info@loevenskjold-byg.dk​ eller ring på telefon​ 23 63 91 63.

Kontakt os:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

​Løvenskjold

CVR: 30218124

Adresse​

Vejrmøllevej 22

5491 Blommenslyst

Kontakt os​