Kontakt os på 

23 63 91 63

Energirenovering og energitjek tilbydes

Ønsker du at få energioptimeret din ejendom eller din virksomhed, er en energirenovering værd at overveje. Med en energirenovering starter vi med et energitjek af ejendommen, hvor vi gennemgår dit hus for at få et overblik over dets tilstand. Der kan ofte være mange penge at tjene med energirenoveringer - flere end man ofte regner med.

I visse tilfælde kan selv en mindre energirenovering føre til større besparelser på varmeregningen, da en mindre efterisolering af et loft kan gøre en stor forskel ligesom en udskiftning af dine vinduer kan, hvis din stue eksempelvis har store og flotte vinduer, hvis glas ikke er energivenlige.

VI UDFØRER ENERGITJEK FØR VORES ENERGIRENOVERING

​Under vores energirenovering gennemgår vi alt med et energitjek, hvorpå vi kommer med forslag til, hvor du enten kan fravælge eller tilvælge det hele eller udvælge energirenovering af de steder, hvor der er størst varmetab.​

Derudover har vi et tæt samarbejde med en murermester, som vi kan benytte til mureropgaver i forbindelse med en større energirenovering, hvor vi skal ændre i noget, hvor vi ikke kan komme til.

VED EN ENERGIRENOVERING SKAL DINE VINDUER MÅSKE ORDNES

​Ofte vil en udskiftning af døre og vinduer være en del af en energirenovering, men vi kan også tilbyde at renovere de gamle på vores værksted ved Odense, hvor vi kan skille vinduerne ad, behandle træet og derefter påsætte energivenlige glas.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 23 63 91 63, hvis du ønsker et energitjek eller en renovering i blandt andet Korup eller Tarup. Alternativt kan du skrive til os på info@loevenskjold-byg.dk.​

Kontakt os:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

​Løvenskjold

CVR: 30218124

Adresse​

Vejrmøllevej 22

5491 Blommenslyst

Kontakt os​