Kontakt os på 

23 63 91 63

Gulvafslibning og efterbehandling af trægulve

Hos Løvenskjold gør vi dine gamle og slidte gulve flotte igen med gulvafslibning. Vi tilbyder alle former for gulvafslibning og eventuel gulvafhøvling for private boligejere og virksomheder. 

Vi benytter kun kvalitetsprodukter til efterbehandling af gulvet. Vi udfører også reparation og udskiftning af trægulve.

God service og høj kvalitet ved gulvafslibning

​Vi har mange års erfaring med gulvafslibning, og vi tilbyder god service og høj kvalitet til en fair pris. Vi giver endvidere råd og vejledning.

Nyslebne gulve får et nyt og frisk look, men i særlige tilfælde er det nødvendigt med gulvafhøvling. Dog er det begrænset, hvor mange gulvafhøvlinger et gulv kan bære. Det gælder også med gulvafslibninger – især hvis der er tale om tynde parketgulve.​

Vi sikrer, at dine gulve får den bedst mulige gulvafslibning, og vi tager gerne en drøftelse om valg af efterbehandling, således jeres gulve bliver således, som I ønsker. 

Nogle prioriterer nem rengøring og minimal vedligeholdelse, mens andre prioriterer det æstetiske udtryk højest. Atter andre vælger en kombination med en form for efterbehandling i entreen, fordelingsentreen og køkkenet og en anden i dagligstuen.

Kontakt os for at få et tilbud på flotte gulve

​Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning. Og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kigger på jeres nuværende gulve, og hvor vi drøfter mulighederne. 

Du kan ringe til os på telefon 23 63 91 63, eller du kan skrive til os på info@loevenskjold-byg.dk for at aftale nærmere.​

Kontakt os:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

​Løvenskjold

CVR: 30218124

Adresse​

Vejrmøllevej 22

5491 Blommenslyst

Kontakt os​