Kontakt os på 

23 63 91 63

Renovering af badeværelse tilbydes

Renovering af badeværelse skaber underværker i et hjem, da selv det flotteste hus eller den pæneste virksomhed kan piftes op med en renovering af badeværelset. Skal du derfor have renoveret dit badeværelse eller have et nyt så kontakt​ Løvenskjold​ i Odense.

FÅ EN DELVIS RENOVERING ELLER ET HELT NYT BADEVÆRELSE

​Der stilles andre krav til renovering af badeværelse i dag end for få år siden. I dag fravælger mange eksempelvis badekaret, da det tager plads og aldrig bliver brugt, men alligevel skal gøres rent. I dag vælger de fleste i stedet at få god skabsplads, når de får renovering af badeværelse. På den måde bliver der mere plads til håndklæder, hårtørrere, barbermaskiner og ørepinde samt ekstra toiletpapir og sæbe.

Hos Løvenskjold kan vi udføre en hel eller delvis renovering og modernisering, hvis du ønsker dig et nyt badeværelse. 

Det kan være alt fra nye fliser og klinker til nyt sanitet og interiør. Vores søsterfirma, Nettoline-Fyn, har et stort udvalg af interiør til køkkener og badeværelser, som du kan vælge at benytte.​

KONTAKT OS FOR ET TILBUD PÅ RENOVERING AF BADEVÆRELSE

​Vi har en række dygtige samarbejdspartnere, som vi bruger ved totalentrepriser, hvorfor du undgår at skulle koordinere og kommunikere med flere firmaer på en gang når du skal have renovering af badeværelse. Derved kan vi stå for alt, når det kommer til renoveringer og udskiftninger af badeværelser.

Kontakt os på telefon​ 23 63 91 63, eller skriv til os på ​info@loevenskjold-byg.dk, hvis du vil vide mere om os eller ønsker at få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse. Vi kommer alle steder - herunder i Korup og Tarup.

Kontakt os:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

​Løvenskjold

CVR: 30218124

Adresse​

Vejrmøllevej 22

5491 Blommenslyst

Kontakt os​