Kontakt os på 

23 63 91 63

Tagrenovering udføres professionelt

Det er vigtigt at vedligeholde og reparere ens tag, kviste og tagrender for eksempelvis løse og knækkede tagsten. Derfor kan det være nødvendigt at få udført en tagrenovering indimellem, inden der opstår større skader på taget eller endda på selve huset.

FÅ EN FAGMAND TIL AT UDFØRE DIN TAGRENOVERING

​Hos​ Løvenskjold ​udfører vi tagrenovering og mindre reparationer af tage for private boligejere og virksomheder i og omkring Odense, som for eksempel i Korup eller Tarup. Vi kan lave helt nye tage i for eksempel tagpap, en større tagrenovering på et hus eller en ejendom, og vi kan lave helt små reparationer.

Det er vigtigt at benytte en fagmand ved en tagrenovering, da fejlreparationer kan føre til store skader på tagkonstruktionen eller i selve bygningen.​

VED EN TAGRENOVERING KAN DU FÅ REJSNING PÅ DIT TAG

Er dit tag fladt og ønsker du en rejsning på taget, kan vi også klare det. Med en rejsning af taget får du for eksempel en bedre isolering og en udvidelse af boligarealet samtidigt med, at du undgår, at blade, grene og andet skidt samler sig på dit tag.

Har du derimod et ældre tag, der er blevet slidt at se på, klarer vi også det. Er tagkonstruktionen sund, behøver en tagrenovering ikke at være gennemgribende. Det er dog altid en god idé at få lagt en ny og moderne isolering, når der alligevel skal arbejdes på taget.

Kontakt Løvenskjold på telefon ​23 63 91 63 ​hvis du har brug for en tagrenovering eller blot en mindre reparation omkring Odense. Du kan også sende os en e-mail påinfo@loevenskjold-byg.dk.

Kontakt os:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

​Løvenskjold

CVR: 30218124

Adresse​

Vejrmøllevej 22

5491 Blommenslyst

Kontakt os​