Kontakt os på 

23 63 91 63

​Tilbygning til huse og virksomheder tilbydes

Mangler du plads i din virksomhed eller er dit hus blevet for småt, så burde du overeveje at få en tilbygning. Denne kan bruges til et ekstra værelse - herunder som børneværelse for den sammenbragte familie eller til den lille, der er på vej. Tilmed kan en tilbygning bruges, hvis du skal have en garage, et værksted, et hjemmekontor, en udestue eller have udvidet stuen, så der bliver plads til alle, når der er gæster.

VI BENYTTER EN ARKITEKT, NÅR VI LAVER EN TILBYGNING

​Vi benytter en tilknyttet arkitekt, når vi skal lave en større ombygning eller tilbygning, så det hele kommer til at gå op i en højere enhed i forhold til praktisk brug, æstetik og holdbarhed. Dertil kommer, at vi går meget op i, hvordan lysindfaldet bliver, og hvordan rummene skal anvendes. Der kan være ting, som du ikke selv har tænkt over, eller som du finder mindre relevant, men som vil irritere dig på længere sigt.​

INDEN DU VÆLGER DIN TILBYGNING FÅR DU EN 3D-TEGNING

Når vi skal finde den rette løsning, vil vi undervejs i processen komme med overslagspriser. På den måde ved vi alle, hvor vi bevæger os hen på det økonomiske plan med din nye tilbygning.​ Når vi har fundet frem til en løsning, vil du få en 3D-tegning, så du kan se den færdige indretning af din nye tilbygning, inden du beslutter dig.

Vi udfører vores arbejde alle vegne - herunder i Odense, men også i blandt andet Korup eller Tarup. Ring til os på 23 63 91 63, eller skriv til os på​ info@loevenskjold-byg.dk, når du har behov for en tilbygning.

Kontakt os:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

​Løvenskjold

CVR: 30218124

Adresse​

Vejrmøllevej 22

5491 Blommenslyst

Kontakt os​