Kontakt os på 

23 63 91 63

​TOTALENTREPRISE VED RENOVERING AF HUSE

Hos Løvenskjold udfører vi renoveringer af huse og ejendomme - herunder totalentreprise i Odense og omegn. Halvdelen af vores totalentreprise kunder er private boligejere, mens resten er virksomheder af forskellige typer. Vi har derfor mange års erfaring med vores totalentreprise, når det kommer til forskelligartede behov og ønsker.

VI TILBYDER TOTALENTREPRISE VED SMÅ OG STØRRE RENOVERINGER

​Når vi udfører en totalentreprise kan det være alt fra en renovering af hele huset til en mindre renovering - herunder:

Når der skal vælges interiør til køkkener, badeværelser, garderober og bryggerser i forbindelse med en totalentreprise, kan vi levere materialer fra vores søsterfirma, Nettoline, der har et større udvalg af praktisk interiør. Vi kan derfor levere alt, hvad du ønsker.​

VI BENYTTER ARKITEKT OG 3D-TEGNING

​Når vi udfører enhver større opgave med totalentreprise, benytter vi en tilknyttet arkitekt. På den måde kommer alt fra praktisk brug, æstetik og holdbarhed til at hænge sammen når vi udfører opgaven med totalentreprise.

Vi går for eksempel meget op i, hvordan lysindfald bliver, og hvordan rummene skal anvendes. Det skyldes, at der kan være ting, som du ikke selv har gennemtænkt, men vil blive til irritation på sigt.

I vores totalentreprise rådgiver vi dig gerne ud fra dine ønsker og behov. Dertil kommer, at du vil få overslagspriser undervejs i beslutningsprocessen. Du vil ligeledes få en 3D-tegning af opgaven, inden du beslutter dig for en totalentreprise.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Du kan ringe til os på telefon​ 23 63 91 63, hvis du skal have udført en totalentreprise i for eksempel Korup eller Tarup. Du kan også skrive til os på ​info@loevenskjold-byg.dk

Kontakt os:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

​Løvenskjold

CVR: 30218124

Adresse​

Vejrmøllevej 22

5491 Blommenslyst

Kontakt os​